AKTUELNO

Ipak ne veruje Tominim tvrdnjama.

U Beloj kući tenzija raste, jer je voditelj Milan Milošević pripremio video-priloge o svim tajnama za koje su zadrugari ćutali protekle nedelje.

U narednom prilogu Toma Panić pričao je Zorici Marković u toaletu o Luni Đogani i Marku Miljkoviću. Naime, Toma je otkrio Zorici da Marko nije zaljubljen u Đoganijevu, kao i da će je ostaviti pred publikom kada bude finale.

Foto: TvPink Printscreen

Neću da komentarišem laprdanje pijane budale. Sve je kao što on misli, neka bude da je tako. Posle dva meseca da se nekome dokazujem - prokomentarisao je Miljković.
Ja jesam malo popio, ali ja znam šta sam rekao. Od sada kada budem pričao, pričaću sa argumentima. Da ne pričam ništa od toga, neka sačekamo jun - odgovorio je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Šta da kažem? Mene ne dotiču mišljenja ovim ljudi ovde. Da li misliš da ću ja da verujem Tomislavu Paniću? Posle svih reči koje mi je uputio. Ja njemu ne verujem nijednu reč. Ja jedina znam šta Marko oseća prema meni, i ne može to niko da mi oduzme. Mi i da smo fejk, to je naša stvar. I eto, raskinućemo tog juna, ako ispadne, onda ću ga prevariti sa nekim drugim i to je to - izjavila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Niko me nikad nije ponizio kao ženu! Suzana OGORČENA na Mikija, a onda joj je on SASUO SVE U LICE! Da li je sada DEFINIIVNO KRAJ? (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'